Cinema Victòria

L’Ajuntament del Perelló informa que ha cessat temporalment les sessions de cinema i totes les activitats que es feien al Cinema Auditori Victòria. (novembre 2022)

 

REOBERTURA PROGRAMACIÓ CINEMA VICTÒRIA- 2020

Es reobre el Cinema Victòria amb projecció de pel·lícules en sala (amb sistema digital) i els mesos d'estiu a la fresca.

 

TANCAMENT CINEMA VICTÒRIA (desembre 2015)

L’Ajuntament del Perelló ha mantingut la programació durant el mesos d’hivern del cinema Victòria, durant els caps de setmana. Les assistències de públic no eren com a les sales més comercials, però es tenia clar que el fet de projectar els dissabtes per la nit a les 22:30 h i els diumenges a les 18:00 h, feia una funció més social i alternativa, que no pas l’estrictament econòmica.

Davant la conversió del sistema amb la digitalització de sales i sistemes diferents, ens veiem obligats a deixar de fer cinema al nostre poble, ja que no podem fer front de cap de les maneres a la gran inversió que requeriria, aquesta transformació.

Així doncs, aquest hivern, no tindrem programació de cinema ja, no per voluntat, sinó com molts i molts pobles i ciutats que no han pogut continuar aquesta evolució.

L’espai del cinema, doncs, ara com a auditori i espai també per a teatre, mirarem d’adaptar-lo una mica més, tant d’equipament, com de programacions,  a aquests usos que en seran els principals.

Per a qualsevol informació us podeu adreçar al telef. 977491021 o bé al correu: pallares@elperello.cat