Ofertes i borsa de treball

En aquesta secció podeu consultar les ofertes de feina que s'ofereixen des de l'Ajuntament i consultar el funcionament de la Borsa de Treball. Comprova també el tauler d'anuncis municipal per consultar si hi ha oferta pública d'ocupació.

Deixem a la vostra disposició un model de currículum per si és del vostre interès. Currículum 

Última actualització 05/02/2021

 
OFERTES DE TREBALL VIGENTS:

1.- Procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de conserge del pavelló poliesportiu - peó brigada, com a personal laboral en modalitat de contracte de relleu d'una jubilació parcial. La data límit per presentar sol·licituds era fins dilluns 31/12/2020 (inclòs)

Consulta les bases del procés clicant aquí i descarrega't el model de sol·licitud, clicant aquí.

Consulta clicant aquí l'anunci de la llista provisional de persones admeses i excloses al procés selectiu que ha de regir la creació d'una borsa de treball de conserge del pavelló poliesportiu - peó brigada, com a personal laboral en la modalitat de contracte de relleu d'una jubilació parcial.  El termini per fer reclamacions s'acabarà el 28 de gener de 2021 (inclòs).

Es publica l'Anunci del resultat del procés selectiu que ha de regir la creació d'una borsa de treball de conserge del Pavelló poliesportiu-peó brigada, com a personal laboral en la modalitat de contracte de relleu d’una jubilació. Clica aquí per consultar l'enllaç a l'e-Tauler o descarrega't l'anunci clicant aquí.

 

BORSA DE TREBALL

Està a la vostra disposició, un nou servei municipal totalment gratuït, que pretén facilitar el contacte entre empresaris necessitats de recursos humans i persones que busquen feina.
El funcionament és molt senzill. El demandant, ha d’informar sobre la seva situació laboral i l’oferent ha d’informar sobre la contractació que necessita cobrir al lloc de treball ofertat.

Així doncs, tan l’ofertant com el demandant hauran d’omplir una fitxa que es podrà descarregar a l'enllaç que hi ha a peu de pàgina o bé recollir a l’Oficina de Turisme i fer-la arribar personalment o per correu electrònic a turisme@elperello.cat. Quan ens feu arribar la fitxa, introduirem les dades al programari i així el demandant i l’ofertant formaran part de la nostra base de dades. Cada cop que hi haurà una oferta de treball que sol·licita el perfil del demandant, es lliurarà el seu currículum a l’empresa i és aquesta la qui farà el contacte directe amb el candidat. El mateix procediment serà amb el demandant, i el qui busqui feina i estigui registrat a la nostra base de dades, podrà venir a l'Oficina a consultar les ofertes que hi hagi, contactant directament amb la que més li interessi.

Es demana a tots que s’informi a l’Oficina de Turisme dels resultats, per tenir la borsa actualitzada.

FITXA CANDIDAT

FITXA EMPRESA

* Recorda també que tens a la teva disposició el DISPOSITIU D'INSERCIÓ LABORAL al següent enllaç i també la Borsa de Treball que et detallem a continuació: