Ofertes i borsa de treball

print pdf

En aquesta secció podeu consultar les ofertes de feina que s'ofereixen des de l'Ajuntament i consultar el funcionament de la Borsa de Treball. Comprova també el tauler d'anuncis municipal per consultar si hi ha oferta pública d'ocupació.

Deixem a la vostra disposició un model de currículum per si és del vostre interès. 

 Currículum 
 

Última actualització 28/8/2017

 
OFERTES DE TREBALL MUNICIPALS:

 

NETEJA D'INSTAL.LACIONS

L’Ajuntament del Perelló necessita cobrir una plaça, a mitja jornada, per a la neteja del complex educatiu.

Les persones interessades poden presentar el seu currículum vitae a les oficines municipals o bé a través de la seu electrònica. El termini per fer-ho finalitza el proper divendres 8 de setembre.

 

VIGILANTS MUNICIPALS

Procés de selecció per cobrir dos places de vigilant municipal amb formació de borsa de treball.

Podeu consultar les bases del procés de selecció per cobrir DOS places de vigilant municipal. Trobareu tota la informació a l'anunci publicat a l'e-Tauler, cliqueu aquí.

Descarrega't el model d'instància per presentar-te al procés. Data límit per presentar la instància: 29/06/2017

 

BORSA DE TREBALL

Està a la vostra disposició, un nou servei municipal totalment gratuït, que pretén facilitar el contacte entre empresaris necessitats de recursos humans i persones que busquen feina.
El funcionament és molt senzill. El demandant, ha d’informar sobre la seva situació laboral i l’oferent ha d’informar sobre la contractació que necessita cobrir al lloc de treball ofertat.

Així doncs, tan l’ofertant com el demandant hauran d’omplir una fitxa que es podrà descarregar a l'enllaç que hi ha a peu de pàgina o bé recollir a l’Oficina de Turisme i fer-la arribar personalment o per correu electrònic a turisme@elperello.cat. Quan ens feu arribar la fitxa, introduirem les dades al programari i així el demandant i l’ofertant formaran part de la nostra base de dades. Cada cop que hi haurà una oferta de treball que sol·licita el perfil del demandant, es lliurarà el seu currículum a l’empresa i és aquesta la qui farà el contacte directe amb el candidat. El mateix procediment serà amb el demandant, i el qui busqui feina i estigui registrat a la nostra base de dades, podrà venir a l'Oficina a consultar les ofertes que hi hagi, contactant directament amb la que més li interessi.

Es demana a tots que s’informi a l’Oficina de Turisme dels resultats, per tenir la borsa actualitzada.

FITXA CANDIDAT

FITXA EMPRESA