Ofertes i borsa de treball

print pdf

En aquesta secció podeu consultar les ofertes de feina que s'ofereixen des de l'Ajuntament i consultar el funcionament de la Borsa de Treball. Comprova també el tauler d'anuncis municipal per consultar si hi ha oferta pública d'ocupació.

Deixem a la vostra disposició un model de currículum per si és del vostre interès. Currículum 

Última actualització 26/10/2018

 
OFERTES DE TREBALL MUNICIPALS:

  • En aquests moments està obert el procés de selecció mitjançant concurs oposició d'una plaça d'oficial/a primera-electricista. Consulta les bases aquí i descarrega't la instància de sol·licitud d'admissió a la convocatòria clicant aquí.

          La data límit per presentar la instància de sol·licitud d'admissió és el divendres 23/11/18.

  • L’Ajuntament del Perelló necessita cobrir una plaça per a la neteja d’instal·lacions, durant un període de 6 mesos a jornada complerta. Les persones interessades poden presentar el seu currículum vitae a les oficines municipals, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores o bé a la seu electrònica de l’Ajuntament https://www.seu-e.cat/web/elperello/seu-electronica . El termini finalitza el proper divendres 15 de febrer.

 

BORSA DE TREBALL

Està a la vostra disposició, un nou servei municipal totalment gratuït, que pretén facilitar el contacte entre empresaris necessitats de recursos humans i persones que busquen feina.
El funcionament és molt senzill. El demandant, ha d’informar sobre la seva situació laboral i l’oferent ha d’informar sobre la contractació que necessita cobrir al lloc de treball ofertat.

Així doncs, tan l’ofertant com el demandant hauran d’omplir una fitxa que es podrà descarregar a l'enllaç que hi ha a peu de pàgina o bé recollir a l’Oficina de Turisme i fer-la arribar personalment o per correu electrònic a turisme@elperello.cat. Quan ens feu arribar la fitxa, introduirem les dades al programari i així el demandant i l’ofertant formaran part de la nostra base de dades. Cada cop que hi haurà una oferta de treball que sol·licita el perfil del demandant, es lliurarà el seu currículum a l’empresa i és aquesta la qui farà el contacte directe amb el candidat. El mateix procediment serà amb el demandant, i el qui busqui feina i estigui registrat a la nostra base de dades, podrà venir a l'Oficina a consultar les ofertes que hi hagi, contactant directament amb la que més li interessi.

Es demana a tots que s’informi a l’Oficina de Turisme dels resultats, per tenir la borsa actualitzada.

FITXA CANDIDAT

FITXA EMPRESA

 

* Recorda també que tens a la teva disposició el DISPOSITIU D'INSERCIÓ LABORAL al següent enllaç i també la Borsa de Treball que et detallem a continuació: