INFORMACIÓ D'INTERÉS SOBRE EL COVID-19

14/03/2020

INFORMACIÓ D'INTERÉS SOBRE EL COVID-19

  • L'Ajuntament informa de les mesures i restriccions per contenir els brots de COVID-19 a tot Catalunya. Més informació a: http://web.gencat.cat/ca/coronavirus/sdv
  • Comunica també a les persones usuàries dels equipaments i centres educatius de titularitat municipal, les empreses, i a les persones empresàries que es puguin veure afectades a nivell local per la interrupció del dia a dia a causa de la crisi del COVID19, que un cop acabat el període de crisi, n’avaluarà els efectes i aprovarà mesures per compensar les pèrdues i/o danys soferts.  Us recordem que entre tots i totes hem de seguir amb les recomanacions oficials perquè aquest període passi quan abans millor.  

  • El Departament de Salut posa a disposició de la ciutadania aquestes aquests canals de comunicació per evitar que s'acudeixi als centres per motius no urgents o per temes administratius:

          Aplicació per dispositius mòbils: http://sem.gencat.cat/ca/061CatSalutRespon/app-061/  

          Desenvolupada pel propi 061 (SEM) per a que els usuaris es puguin posar en contacte telefònicament i el mateix 061 els respondrà amb trucada o via mail. La finalitat és que els usuaris no es quedin penjats al telèfon ni col·lapsin el                servei telefònic.

          Portal web: http://www.icsebre.cat/wg/contacta/

          Desenvolupat per la Gerència de les Terres de l'Ebre, l'usuari pot triar si vol contactar amb l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) o amb l'Atenció Primària. Serveix per resoldre dubtes de gestions, cites, proves, etc, en tots els            assumptes relacionats amb la seva atenció tant per part de l'HTVC com pels centres d'Atenció Primària que els atenen.

També s'ha habilitat una via extraordinària per tal de donar d'alta els usuaris a la plataforma La Meva Salut, des d'on es poden consultar documents personals relacionats amb la salut de l'interessat i també es pot contactar directament amb el metge a través de l'"e-consulta". També permetrà demanar l’accés a La Meva Salut dels fills menors que es tinguin com a beneficiaris i que estiguin empadronats al domicili de l’adult.

Les persones que vulguin demanar accés al seu espai en La Meva Salut, podran fer-ho a través d’un nou telèfon gratuït 900.053.723, exclusiu per a aquest servei. Com que aquesta acreditació és extraordinària, s’informarà els usuaris d’aquesta naturalesa i de la seva temporalitat.

         

Per solidaritat i responsabilitat, #quedatacasa #aplanarlacorva