CANCEL·LACIÓ ABELLA ROCK 2020

  • Calendari: 19/9/2020 12:45h
  • Localització: El Perelló

    Us comuniquem que aquest 2020, degut a la situació que ha provocat el Covid-19, ens serà impossible celebrar l’Abella Rock. Hem volgut esperar fins a l’últim moment amb l’esperança de trobar-ne una solució i així poder celebrar el festival amb totes les garanties legals i de protecció, però finalment no ha estat possible. 
    Des de l’organització estem treballant per anunciar-vos la nova data del 2021. A partir d’avui seguirem treballant amb totes les nostres forces perquè l’edició de l’any vinent sigui millor del que us imagineu. Per això, tots aquells que ja compteu amb l’entrada podreu utilitzar-la per l’Abella Rock 2021 

    Així i tot, entenem que alguns de vosaltres preferireu retornar-les. En aquest cas, podeu sol·licitar la devolució de les entrades comprades on-line a través de @wegow. Respecte a les entrades venudes presencialment, podeu passar per l'oficina de turisme o bé pel punt físic on les vau adquirir, per tal de que us facin a devolució tot i que ens encantaria tenir-vos l’any vinent amb nosaltres.