FIRABRIL 2019

print pdf
28/03/2019

FIRABRIL 2019

Torna la gran cita amb la Firabril!

Gaudirem d'un cap de setmana intens amb molts actes a dintre del pavelló i a l’exterior del recinte firal. Hi haurà un espai dedicat a la cuina, Showcooking, a càrrec de diferents cuiners del territori on es podran fer tallers i degustacions, adquirint els tiquets a l’estand de l’Ajuntament.

Pel que fa als actes més lúdics, ens amenitzaran la fira el grup de gegants i dolçainers del Perelló, la Coral Decibels, el grup de batucada de l’Ametlla de Mar i la cobla Cossetània de Tarragona. No hi faltaran els actes més populars com són la tirada de birles, el concurs enfila, la tirada al plat, el concurs de la mel, el concurs d’allioli, les degustacions de botifarres i bunyols amb mel del Perelló. A més a més, la Cooperativa Apícola organitza les jornades tècniques d’apicultura durant el diumenge al matí al Cinema Auditori Victòria.

Comptarem amb la zona habilitada per la ramaderia amb diferents espècies d’animals essent un atractiu més de la fira. Hi haurà un gran ventall de carpes majoritàriament d’artesania i la zona de les carpes dels bars que des de divendres la tarda ja ens oferiran les seves tapes. I per la nit, al Casal del Centre d’Esports, l’Agrupació Musical l’Emburgada, ens oferirà un concert.

Hem preparat moltes activitats per entretenir als més menuts: tallers de pa i ceràmica, passejos amb poni, manualitats, pinta-cares, globoflèxia, photocall, animació, ...

I com a cloenda, no poden faltar els dos sortejos més esperats de la fira, el seu pes en mel i l’olivera d’oli que algun afortunat/da s’endurà cap a casa.

Us convidem a visitar la fira del Perelló i passejar pel recinte firal, gaudint de tots els actes programats.

 

Programació