Informació i contacte

print pdf

REGIDORIA DE CULTURA I PATRIMONI HISTÒRIC

Regidora: M Cinta Llaó Llaó

Tècnica de Cultura: Montse Pallarès i Villarroya

ÀREA DE CULTURA. AJUNTAMENT DEL PERELLÓ

C. Lluís Companys, núm. 2

43519 EL PERELLÓ

Tel. 977 491021

Fax. 977 490929

a/e: pallares@elperello.cat

 

Benvolguts internautes,


Des d'aquestes pàgines en format virtual, volem oferir-vos una panoràmica dels serveis que depenen de la Regidoria de Cultura. Tindreu una visita pels diferents espais que d'ella en depenen i se us atendrà i informarà, ja sigui com a particular o com a entitat, d'aquells aspectes directament vinculats amb aquesta àrea.

El Perelló és un poble on les inquietuds culturals de les persones queden agrupades en les diferents entitats locals. Destaquem el dinamisme de les entitats locals, que amb la seva vida associativa, permeten organitzar i fer partíceps a molts grups de persones de la població. D'una banda, en trobem unes de caire esportiu i social, i de l'altra, espais per donar cabuda als ensenyaments musicals i de teatre... 

Com a equipaments culturals locals destaquem la biblioteca muicpal Cabra Feixet, l'escola de música, la Casa de la Cultura, el Cinema Auditori Victòria, a banda d'altres espais per a les entitats. La programació dels actes anuals va des dels diferents concursos ( Concurs Literari de Sant Antoni, Concurs de Dibuix de Sant Jordi...), passant per les conferències, l'organització i elaboració de les catifes de Corpus, la formació (cursos d'estiu, d'aprenentatge del català), així com molts dels actes culturals que impliquen a la població, etc.

També veureu un apartat amb els esdeveniments culturals propers que es celebraran a la població i també un altre espai, on ens podeu fer arribar els vostres suggeriments via electrònica.

Només desitjar-vos una profitosa visita virtual per les nostres dependències. Salutacions,


M Cinta Llaó Llaó. Regidora de Cultura

 

 

 

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament del Perelló la quantitat de 4.150 € en concepte de subvenció per a la convocatòria de l'any 2018, per a la realització de programes i activitats culturals.